Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Cîmpeni: IMPACT între două maşini după ce o tânără de 18 ani, aflată la volan fără permis, nu s-a asigurat când a vrut să întoarcă maşina

Publicat

pol

politia rutiera Un accident rutier s-a petrecut luni, la Cîmpeni, după ce o tânără în vârstă de 18 ani din Roşia Montană nu s-a asigurat la o manevră de întoarcere a autoturismului pe care îl conducea. A lovit o altă maşină, condusă de un tânăr de 18 ani. Accidentul a fost urmat doar de pagube materiale, însă tânăra s-a ales cu dosar penal pentru că nu deţinea permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, luni, în jurul orei 3.40, poliţiştii din Cîmpeni au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe la intersecţia DN 75 cu strada Avram Iancu din Cîmpeni.

Din cercetări a rezultat că C.D.E., o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Roşia Montană, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Cîmpeni.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său, poliţiştii din Cîmpeni au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax