Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în comuna Ohaba. Un minor fără permis a intrat cu o motocicletă neînmatriculată într-un autoturism

Publicat

Un minor în vârstă de 17 ani din comuna Ohaba s-a ales duminică cu dosar penal. Minorul a condus o motocicletă neînmatriculată, fără a avea permis, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 aprilie, în jurul orei 14.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală din Sebeş au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Principală din Ohaba.

Un minor de 17 ani, din comuna Ohaba, în timp ce circula cu o motocicletă, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 33 de ani, din aceeaşi comună, după care minorul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motocicleta ce o conducea nu este înmatriculată în circulaţie.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax