Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe Transalpina. Un motociclist polonez a ajuns la spital după ce a intrat într-un camion care transporta lemne

Publicat

motocicleta

Un motociclist a fost transportat în stare conștientă la spitalul din Sebeș după ce a intrat în coliziune cu un camion care transporta lemn. Accidentul s-a produs pe DN 67 C  – Transalpina, la km 177, pe raza comunei Șugag.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul care circula pe motocicletă este din Polonia. Se pare că, din cauza vitezei, acesta a intrat, din spate, sub camionul care transporta lemn.

UPDATE: Accidentul s-a produs la ora 11.40, la intrarea în comuna Șugag dinspre Oașa. Un motociclist în vârstă de 40 de ani din Polonia care circula în direcția Oașa – Șugag, nu a adaptat viteza la condițiile de mers și, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă condusă de P.C. (29 de ani) din Bumbești, județul Gorj. În urma accidentului, motociclistul a suferit o fractură la antebrațul stâng și a rămas internat la spitalul din Sebeș. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest în urma căruia a reieșit faptul că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice.

 

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax