Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în comuna Unirea: Adolescentă de 14 ani, la spital cu leziuni la cap, după ce a fost lovită de o maşină condusă de un şofer cu alcool „la bord”

Publicat

ambulanta transport pacienti O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns la spital cu leziuni la cap, după ce a fost accidentată de o maşină condusă de un şofer care se afla sub influenţa alcoolului. Fata se afla pe marginea unei străzi din comuna Unirea, în momentul în care a fost acroşată de autoturism.

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 22.19, pe strada Traian din comuna Unirea, C.M., un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat-o pe o minoră în vârstă de 14 ani, care se afla pe acostamentul părţii carosabile.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni la cap şi a fost transportată la spitalul din Aiud, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax