Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în comuna Vadu Moţilor, provocat de un tânăr de 17 ani

Publicat

masina politie

Un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Vadu Moţilor este cercetat de Poliţie după ce a provocat un accident rutier, în timp ce conducea ilegal un autoturism.

La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, evenimentul rutier fiind semnalat luni, în jurul orei 20.00, pe raza localităţii Popeştii de Sus, comuna Vadu Moţilor.

Tânărul în vârstă 17 ani, din comuna Vadu Moţilor, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de mers înapoi, fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism ce era condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi comună, potrivit IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul vinovat de producerea accidentului, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax