Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în curtea unei firme de pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Şoferul unei autospeciale a lovit un tânăr

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a ajuns la spital, joi, cu fractură la piciorul stâng, după ce a fost implicat într-un accident produs în curtea unei firme de pe şoseaua de centură a oraşului. Acesta a fost lovit de o autospecială al cărui şofer a dat cu spatele şi nu l-a observat.

Joi, la ora 10.45, C.C.I. (36 de ani) din Alba Iulia, în timp ce conducea o autospecială în curtea unei societăţi comerciale situată pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, a efectuat o manevră de mers înapoi şi l-a acroșat pe un tânăr de 26 de ani, din oraş.

În urma accidentului tânărul a suferit fracturi la nivelul piciorului stâng şi a rămas internat în spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Pe numele acestuia au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. el

    sâmbătă, 28.09.2013 at 13:56

    Nu era autospeciala. Era o simpla masina Volvo S60……….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax