Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT lângă Alba Mall. Două maşini lovite la semafor. Unul dintre şoferi, sub influenţa alcoolului

Publicat

politie

Traficul a fost îngreunat duminică după masă, în zona Alba Mall din Alba Iulia, din cauza unui accident între două mașini, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Alba. Potrivit polițiștilor, este vorba despre o tamponare față spate, în urma căreia o persoană a fost rănită ușor. Traficul s-a desfășurat, o vreme, cu dificultate. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 18 februarie în jurul orei 14.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism oprit la semafor.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru cel care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax