Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Lancrăm. Două persoane au rămas încarcerate, iar traficul a fost blocat pe DN1, timp de o oră

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineața, în jurul orei 7.30, pe DN1, în Lancrăm, zona Pensiunii „Boema”.Au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au rămas blocate în caroseriile maşinilor. Traficul a fost blocat pe DN1, timp de aproximativ o oră.

Din informațiile polițiștilor, este vorba despre un autoturism înmatriculat în Spania, care a intrat pe contrasens într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia înmatriculat în județul Alba.

Cele două persoane rănite erau în stare conștientă la sosirea paramedicilor. Una dintre victime a fost transportată la spitalul din Alba Iulia cu posibile fracturi de coloană, iar cealaltă a fost transportată la spitalul din Sebeş. Alți doi pacienți au fost răniți și transportați la spitalul din Sebeș, pentru investigații medicale și îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 2.08.2012, ora 7.46, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Nouă din localitatea Lancrăm, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că V.V., de 39 de ani, din comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Spania, în direcţia Alba Iulia – Sebeş, s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de P.N., de 47 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, V.V. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internat. Celălalt conducător auto a suferit multiple traumatisme, fiind transportat la spitalul din Sebeş, iar doi bărbaţi, de 38 şi 21 de ani, pasageri în autoturismele implicate în accident, au suferit de asemenea leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş.”

FOTO: Realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax