Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Lancrăm: Șofer cu un autoturism neînmatriculat a lovit o mașină, un gard, un stâlp electric și a fugit

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, sâmbătă, cu privire la faptul că pe raza localității Lancrăm a avut loc un accident rutier. Din primele informații se pare că un șofer de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a efectuat un viraj fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta, cu gardul unui imobil și cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică. După comiterea evenimentului rutier, acesta a părăsit locul accidentului.

Sâmbătă, la ora 18.11, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Lancrăm a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că M.N., de 38 de ani, din Lancrăm, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nouă, la intersecţia cu strada Scurtă, a efectuat un viraj spre stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de L.M.D., de 29 de ani, din comuna Muntenii de Jos, intrând în coliziune cu acesta, cu gardul unui imobil şi cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrice.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale însă în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului condus de M.N. era expirată.

În plus, după comiterea evenimentului rutier M.N. a părăsit locul producerii lui.

Faţă de M.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax