Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în lanț la SÎNTIMBRU: Trei autovehicule implicate și o persoana a suferit leziuni ușoare

Publicat

politie

masina politie ipj alba O persoană a suferit leziuni ușoare în urma unui  accident rutier care s-a produs vineri, 26 septembrie, pe DN1, la intersecția cu DJ 107B, în afara localității Sîntimbru. Un șofer care conducea o autoutilitară nu a păstrat distanța față de autoturismul din față și l-a lovit. Acesta din urmă a fost proiectat într-un autoturism oprit pe partea carosabilă.

Vineri, 26 septembrie, ora 14.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DN 1 intersecție cu DJ 107B, în afara localității Sîntimbru.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că I.M., de 44 ani, din comuna Seimeni, județul Constanta, în timp conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul condus de R.C., de 70 ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de R.C., a fost proiectat în autoturismul condus de S.I, de 54, ani, din comuna Stremț, judeţul Alba, care era oprit pe partea carosabilă.

Ca urmare a accidentului, R.M., de 66 ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, pasageră în autoturismul condus de R.C, a suferit leziuni corporale ușoare.

Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax