Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în lanţ pe DN1, la ieşire din Teiuş spre Aiud: Patru maşini lovite şi o persoană transportată la spital

Publicat

Patru maşini au fost implicate într-un accident rutier pe DN1, vineri după-amiaza, la ieşire din oraşul Teiuş spre Aiud. O persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele informaţii, circulaţia nu a fost afectată şi se desfăşoară normal.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 406, pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Aiud – Cluj Napoca.

Potrivit IPJ Alba, în data de 09.05.2014, ora 15.21, pe Drumul Național nr 1, la km 406, în afara municipiului Aiud, L.V.S., de 44 de ani, din localitatea Șona, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţă, condus de un bărbat de 46 de ani, din judeţul Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat din Cluj Napoca iar acesta din urmă într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Turda.

În urma accidentului, două femei, de 72 şi 21 de ani, din judeţul Mureş, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax