Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în lanţ pe DN1, la Miraslău: Două femei rănite şi trei maşini lovite, după ce un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară

Publicat

pol

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini şi două femei au suferit leziuni uşoare s-a petrecut mircuri, pe DN1, în judeţul Alba, lângă Miraslău. Şoferul unei autoutilitare nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism care circula în faţa sa şi l-a lovit, după care l-a proiectat în altul.

Miercuri, la ora 14.06, pe DN 1, în afara localității Miraslău, M.C.V., de 33 de ani, din Apahida, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Turda – Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de J.P., de 53 de ani, din municipiul Blaj, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un altul, care circula tot pe direcţia Turda – Alba Iulia şi care era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 74 de ani, din Blaj şi una în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, pasagere în cele două autoturisme implicate, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax