Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în lanț pe DN1, lângă Unirea, cu trei autovehicule implicate. O femeie a suferit leziuni ușoare

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un accident rutier a avut loc vineri, pe DN 1, în afara localității Unirea. Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba-Iulia – Turda, nu a păstrat distanța de siguranță față de o autoutilitară ce era în fața sa, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă autoutilitară, condusă în aceeași direcție. În urma accidentului, o pasageră din autoturism a fost rănită ușor.

La data de 30 octombrie, ora 13.12, pe Drumul Național 1, la kilometrul 432, în afara localității Unirea, C.V., de 44 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba-Iulia – Turda, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoutilitară ce era condusă în fața sa de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Baia Mare, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă autoutilitară, condusă în aceeași direcție, de un bărbat de 51 de ani, din județul Dâmbovița.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 43 de ani, din Aiud, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spitalul din Aiud.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax