Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în lanț pe pasarela de la intrare în Alba Iulia: Trei autoturisme implicate și o persoană rănită

Publicat

Un accident rutier în lanț s-a petrecut miercuri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe pasarela din Partoş, sensul de intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș. Au fost implicate trei autoturisme, iar unul dintre șoferi a fost transportat la spital pentru investigații medicale. În zonă s-a circulat alternativ pe un sens, timp de aproximativ o oră.

Din primele informații oferite de agenții IPJ Alba, accidentul s-ar fi produs din cauza unei frâne bruște, care a dus la coliziunea în lanț, între cele trei autoturisme. Unul dintre șoferi a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru investigații și îngrijiri.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut la ora 16.30, când un autoturism BMW seria 7 de culoare gri, înmatriculat în Alba şi condus de T.I.E. (44 de ani), din Alba Iulia a lovit din spate un Volkswagen Passat condus de O.I. (47 de ani), tot din Alba, maşină ce a fost proiectată într-un Logan la volanul căruia se afla C.P.A. (45 de ani). Şoferul Passat-ului s-a ales cu leziuni uşoare, a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat.

Circulaţia în zona pasarelei din Partoş s-a desfăşurat cu dificultate, timp de o oră.

Printre cei implicaţi în accident este şi unul dintre patronii Hotelului „Clasic” din Sebeş, Emil Truţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bono

    joi, 20.09.2012 at 09:12

    Buuuuun … deci sa intelegem ca T.I.E. (44ani) cu seria 7 , care a provocat si accidentul este „unul dintre patronii Hotelului “Clasic” din Sebeş, Emil Truţă” ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax