Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT în lanț, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Trei maşini implicate şi două persoane rănite

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un accident rutier în lanț a avut loc luni, 18 ianuarie, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Un șofer din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism din direcția Teiuș – Alba Iulia, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circulă în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. La rândul său, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul care circula regulamentar. În urma accidentului, șoferul și un pasager din cel de-al doilea autoturism au fost răniți uș0r. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 ianuarie, în jurul orei 11.20, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, S.D., de 53 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş-Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Mihalţ şi un tânăr de 24 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia.

Cei trei conducători auto, implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ceterările sunt continuate.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto:

– Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

– Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare;

– Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

– Conduceţi cu multă atenţie şi răbdare!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax