Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident în localitatea Sîncrai. Un mopedist a fost acroşat de un autoturism

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi seara în Sâncrai, între un moped şi un autoturism. Bărbatul aflat pe moped a fost transportat la spital cu leziuni uşoare.

Accidentul a avut loc pe strada Andrei Mureşanu din localitatea Sîncrai, municipiul Aiud. Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, mopedistul a fost acroşat de un autoturism.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 12.03.2012 ora 18.57, pe strada Andrei Mureşan din localitatea Sîncrai, C.G., de 62 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un moped, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în tip ce în depăşirea sa se afla un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din judeţul Bistriţa Năsăud, fiind acroşat de acesta.

În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că C.G. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax