Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Loman: Femeie de 75 de ani, rănită grav, după ce două maşini au intrat în coliziune. Un şofer a ajuns pe contrasens

Publicat

politie

accident politia masina politie O femeie de 75 de ani a fost rănită grav într-un accident produs duminică după-amiaza, pe drumul communal din Loman. Aceasta era pasageră într-o maşină ce a fost lovită de un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 6 noiembrie, în jurul orei 14.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că la raza localităţii Loman a avut loc un accident  rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că R.C.N., de 20 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 51, în direcţia Pleș – Loman, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi comună.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 75 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportată la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax