Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT în Lunca Mureşului. Copil de 8 ani lovit de o maşină, pe trecerea de pietoni. Minora a fost transportată la spital

Publicat

ambulanta transport pacienti Un accident rutier s-a petrecut joi, în jurul amiezii, în localitatea Lunca Mureşului. O fată în vârstă de 8 ani a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut pe strada Principală din localitatea aflată la limita cu judeţul Mureş, lângă Ocna Mureş.

Maşina implicată în accident este înmatriculată în Alba, fiind condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani. Copilul a fost transportat la spital, fiind posibil să fi suferit fractură la picior.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs la ora 11.58, pe DJ 107F, în localitatea Lunca Mureşului. Minora de 8 ani traversa strada pe trecerea de pietoni, iar o maşină a oprit pentru a-i da prioritate, însă F.A.Z.S. (21 de ani) din Lunca Mureşului, aflat la volanul unui autoturism Mercedes, pe sensul Războieni – Lunca Mureşului, s-a angajat în depăşirea autovehiculului oprit şi a acroşat copilul.

Fata a fost transportată la spitalul din Aiud, unde a fost diagnosticată cu fractură deschisă la tibie (piciorul drept) şi va fi transferată la o clinică din Cluj, pentru îngrijiri de specialitate.

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul accidentului. Va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax