Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Lunca Târnavei: Femeie de 44 de ani, lovită de o maşină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis. A ajuns cu fracturi la spital

Publicat

masina politia rutiera alba O femeie de 44 de ani a ajuns la spital cu fracturi după ce a fost lovită de o maşină, în localitatea Lunca Târnavei, comuna Şona. Aceasta încerca să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, la ora 10.20, pe strada Principală din localitatea Lunca Târnavei.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că A.C., o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Şona, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din aceeaşi comună.

În urma accidentului, femeie a suferit mai multe leziuni (contuzii şi fracturi) şi fost transportată la spitalul din Blaj, pentru îngrijiri medicale.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax