Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Munții Apuseni: Impact între un microbuz și un autoturism. Trei persoane transportate la spitalul din Alba Iulia

Publicat

pol

masina politie rutieraTrei persoane au ajuns la spitalul din Alba Iulia în urma unui accident petrecut vineri, pe DN 74, în comuna Bucium. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit pe contrasens de un microbuz care circula regulamentar.

În 5 septembrie, la ora 10.09, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74, în localitatea Bucium, s-a produs un accident rutier.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că T.A., de 46 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Abrud, la kilometrul 48, într-o curba la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Roșia Montană, judeţul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, soţia sa în vârstă de 42 de ani şi o femeie în vârstă de 81 de ani din comuna Roşia Montană, pasageră în microbuz, au suferit traumatisme de membre şi coloană şi au fost transportaţi la spitalul din Abrud de unde au fost transferaţi la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax