Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Munții Apuseni: Minor de 14 ani, rănit grav după ce un bărbat a pierdut controlul unui ATV și s-a izbit de un copac

Publicat

ATV

ATV Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost rănit grav, într-un accident de ATV produs duminică în localitatea Mătișești, comuna Horea, în Munții Apuseni. Un bărbat a pierdut controlul vehiculului și a lovit un gard și un copac de pe marginea drumului. Copilul, pasager pe ATV, a ajuns la spitalul din Târgu Mureș, pentru intervenție chirurgicală.

Accidentul a fost sesizat la poliție pe 26 aprilie, la ora 16.07. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că G.C., de 52 de ani, în timp ce conducea un ATV pe DN 1R, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un gard şi cu un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Horea, pasager pe ATV, a suferit multiple leziuni şi a fost transportat la spitalul din Câmpeni de unde a fost transferat la un spital din Târgu Mureş şi supus unei intervenţii chirurgicale.

Conducătorul ATV- ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax