Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident în Ocna Mureş. Două persoane rănite uşor, după ce un şofer din Cluj a pierdut controlul volanului

Publicat

pompier

Două persoane, dintre care un copil au fost rănite uşor în urma unui accident petrecut miercuri dimineaţa în Ocna Mureş. Un şofer din judeţul Cluj a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturism condus regulamentar de un localnic.

Miercuri, la ora 9.39, Poliţia Oraşului Ocna Mureș a fost sesizată în legătură cu faptul că pe strada Lungă, din Ocna Mureș, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că G.F., de 35 de ani, din comuna Ciurila, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia comuna Fărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către A.I. de 47 de ani din Ocna Mureș.

În urma accidentului, A.I. și G.T., minor, pasager în autoturism, au fost transportați la Spitalul Municipiului Aiud, unde medicii au constat că aceștia au suferit leziuni ușoare, fără a rămâne internați în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andonie Ioan

    joi, 10.10.2013 at 13:48

    Am ramas internat in spitalul municipal Aiud 7 zile si 50-55 de zile de ingrijire medicala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax