Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în piața agroalimentară Cetate din Alba Iulia: Doi pietoni acroșați de către o șoferiță care efectua o manevră de mers înapoi

Publicat

masina politia rutiera alba Sâmbătă, la orele amiezii, în piața agroalimentară Cetate din Alba Iulia, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane. O șoferiță din comuna Mihalț, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a surprins și accidentat un bărbat și pe soția acestuia, care se deplasau pe jos. În urma accidentului bărbatul a suferit leziuni corporale uşoare iar femeie a suferit o fractură la braţul drept.

Din informațiile primite, în data de 22 septembrie, la ora 13:27, D.A., o femeie de 47 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce a efectuat o manevră de mers înapoi cu un autoturism, în piaţa agroalimentară Cetate din Alba Iulia, i-a surprins şi accidentat pe un bărbat în vârstă de 72 de ani din Alba Iulia şi pe soţia acestuia în vârstă de 70 de ani, care se deplasau pe jos.

În urma accidentului bărbatul a suferit leziuni corporale uşoare iar femeie a suferit o fractură la braţul drept.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit pe numele ei dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax