Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în Războieni: Şofer rănit după ce a lovit o maşină staţionată. Acesta se afla sub influenţa alcoolului

Publicat

Un accident rutier a avut loc, marţi, în jurul orei 13.11, în localitatea Războieni, judeţul Alba. Un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, care staţiona. În urma impactului, şoferul a fost rănit.

Potrivit IPJ Alba, „echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că  M. I., de 69 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia  Războieni – Lunca Mureşului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune  cu un autoturism staţionat, în dreptul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul din Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, faţă de conducătorul auto fiind întocmite şi actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Atti

    joi, 03.05.2012 at 13:46

    Magie: Titlul a fost schimbat, dar comentariul nu a aparut! Felicitari! Sunteti profesionisti, si nu e prima isprava de acest gen!

    • moderatorul de serviciu

      joi, 03.05.2012 at 14:37

      @atti, comentariul nu a aparut pentru ca am considerat ca ne-ai adresat o atentionare. Am tinut cont de ea. Multimim

  2. Atti

    sâmbătă, 05.05.2012 at 11:16

    @moderatorul de serviciu
    Din moment ce titlul a fost schimbat, inseamna ca ati tinut cont de ce am scris in acel comentariu. Logic ar fi fost sa fie aprobat, nu sters si titlul schimbat, daca nu trimiteam al doilea comentariu, nu cred ca stia cineva ca titlul a fost schimbat. Repet nu e prima data, cand un comentariu de atentionare nu e publicat!

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 05.05.2012 at 12:38

      Comentariile de atentionare de obicei nu se publica. Doar le multumim celor care contribuie cu sfaturi, sesizari. Din dorinta de a publica rapid o stire mai apar si greseli.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax