Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Sebeș. Patru persoane au fost rănite într-o coliziune între trei TIR-uri și două mașini

Publicat

Un accident rutier a avut loc miercuri, 29 august, în jurul orei 13.30, pe strada Augustin Bena din Sebeș. Au fost implicate trei TIR-uri și 2 mașini, iar 4 persoane au fost rănite. Una dintre acestea a rămas prinsă în caroseria autovehiculului.

Traficul a fost blocat pe un sens de mers, însă a fost deviat prin stația de carburant din zonă.

Potrivit ISU Alba, unul dintre pasageri a rămas prin între fiarele contorsionate, iar pompierii SMURD au acționat pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Din informațiile polițiștilor, este vorba despre un accident în lanț survenit din nepăstrarea distanței regulamentare în mers. Trei persoane dintr-un autoturism au fost rănite. Şoferul unui TIR a rămas prins între scaun și volan.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 13.32, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Augustin Bena din Sebeş a avut loc un accident rutier .

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că F.D.D., de 59 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă în direcţia Deva – Sibiu, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de autoturismul condus de O.I.D., de 24 de ani, din comuna Văleni – Dîmboviţa, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara carosabilului, iar ulterior autoutilitara condusă de cetăţeanul bulgar a intrat in coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat din Republica Moldova, pe care a proiectat-o într-o altă autoutilitară, aflată în coloană, care a rândul său a fost proiectată într-un autoturism, aflat de asemenea în coloană.

În urma accidentului, o femeie de 43 de ani şi O.I.V., de 49 de ani, pasageri în primul autoturism lovit, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Sebeş, unde l-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.“

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax