Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în Teiuș: Șofer rănit, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, din cauza neacordării de prioritate

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni dimineața, în jurul orei 9.39, în localitatea Teiuș. Un șofer de 60 de ani din localitate, nu a acordat proioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, ce se deplasa în direcția Alba Iulia- Aiud și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, șoferul de 60 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

La data de 24.03.2013, ora 09. 39, pe strada Clujului din Teiuş, C.I., de 60 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia străzii Clujului cu Drumul Național 1, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus în direcţia Alba Iulia – Aiud, de O.D.C, de 27 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului C.I., a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la Spitalul Municipal Alba Iulia, rămânând sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax