Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Vinţu de Jos. Un autoturism a intrat în coliziune cu o casă. Şoferul este rănit

Publicat

Un accident  rutier a avut loc marţi seara, în Vinţu de Jos. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp. Conducătorul auto a suferit leziuni.

Accidentul a avut loc pe strada Gării, iar din primele cercetări se pare că acesta s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de mers la condiţiile de drum. Maşina s-a oprit într-un stâlp, de unde ulterior a ricoşat într-o casă din apropiere. Imobilul a fost avariat uşor.

În maşina înmatriculată în Alba se aflau două persoane, şoferul şi un alt pasager, care se pare că era băut. Şoferul a fost cel care a suferit leziuni, fiind transportat pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean Alba. Se pare că este vorba despre un tânăr din judeţul Sibiu care avea reşedinţă în Vinţu de Jos.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 26.03.2013, orele 23.10, prin apelul de urgenţă 112, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier grav produs pe  strada Gării, din comuna Vințu de Jos, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că P.I., de 30 de ani, din orașul Copșa Mică, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum pe carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp pentru susținerea firelor electrice, după care a fost proiectat într-un imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la Spitalul Municipal Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat. De asemenea, Z.P., pasager în autoturismul condus de P.I., a fost accidentat ușor, fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax