Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT în zona Ambient din Alba Iulia. Minoră rănită, după un impact între două autoturisme

Publicat

trafic circulatie sens giratoriu ambient Un accident rutier s-a petrecut joi dimineața, în jurul orei 11.00, pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia. O minoră a fost rănită după un impact între două autoturisme.

Din primele date, evenimentul rutier s-a petrecut la ieșirea spre Cluj-Napoca, în zona magazinului Ambient. Cel mai probabil, accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate, în sens giratoriu.

În urma impactului, o minoră în vârstă de 8 ani a fost rănită ușor.

UPDATE: Fetiţa a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a fost necesară transportarea acesteia la spital.

Revenim cu detalii.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    joi, 07.09.2017 at 11:44

    Pana nu actioneaza cineva in instanta administratia locala pe la vreo Curte Europeana de Justitie, nu se va schimba nimic referitor la asa zisele giratorii si vom continua sa fim victime ale acestor decizii aberante luate de catre autoritati.
    Acele „giratorii” de la Ambient si OMV nu au ce cauta acolo! Acolo nu exista nicio intersectie!

    • rbk

      joi, 07.09.2017 at 16:57

      Tara lui papura voda, de vina sant conducatorii auto ca si tine care nu stiti circula prin semnele giratorii.Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie intersectie pentru a fi sens giratoriu.Mai mult din zona aceea nu poti face stanga la circulatia care este ,si acolo s-au deschis foarte multe puncte de lucru ale unor societati comerciale in ultimul timp.Mai mult decat atat in sensul giratoriu se intra cu vitexa de 30 de km/ora.Ar trebui soferii sa tina cont de aceste semne si sa circule cu prudenta.

      • Tara lui Papura Voda

        vineri, 08.09.2017 at 14:30

        Daca tu stii sa circuli „prin semnele giratorii” inseamna ca trebuie sa fi vreun geniu!
        Un sens giratoriu se realizeaza atunci cand circulatia auto intr-o intersectie este ingreunata, avand rolul de fluidizare a traficului.
        Toate celelalte sensuri giratorii din oras se afla construite in intersectii, cu exceptia celor de la OMV si Ambient, care nu-si au locul acolo! Daca tu imi spui ca sunt ok, atunci probabil ca orice Dorel care isi deschide o pravalie si cotizeaza cu spaga catre stim-noi-cine, se poate alege cu cate un sens giratoriu in fata pravaliei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax