Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în zona „Elit”, pe DN1, la Oarda. Două persoane au fost rănite

Publicat

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineaţa, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. Au fost implicate trei maşini, care s-au lovit în zona intersecţiei „Elit” de la Oarda.

Potrivit poliţiştilor, traficul rutier nu a fost afectat.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul unui autoturism Logan înmatriculat în Prahova, care circula în direcţia Alba Iulia – Sebeş nu a observat la timp faptul că maşinile din faţa sa erau staţionate pentru a permite unui autovehicul să vireze la stânga, spre Oarda, în zona „Elit”. A virat brusc stânga pentru a evita impactul, însă pe sensul opus a lovit un alt Logan, înmatriculat în Bucureşti, care circula regulamentar dinspre Sebeş. La câteva secunde, un alt autoturism, Skoda, a lovit Loganul de Prahova, din spate.

În urma accidentului, au suferit leziuni un minor de 8 ani şi tatăl acestuia, aflaţi în Loganul înmatriculat în Bucureşti. Cei doi sunt din judeţul Alba şi au fost transportat la spital, în stare de conştienţă.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 10.46, pe DN1, la km 374, în apropierea intersecţiei cu strada Biruinţei din Alba Iulia, D.Ş., de 33 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Alba Iulia –  Sebeş, nu a păstrat distanţa de siguranţa faţă de un autoturism care circula în faţa sa, iar, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală un autoturism condus de C.M.F., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Sebeş.

Imediat după producerea coliziunii, C.I., de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a păstrat distanţa de siguranță faţă de autovehiculele implicate in accident şi a intrat in coliziune cu autoturismul condus de D.Ş.

În urma accidentului, un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de C.M.F., a suferit o fractură de gambă şi mai multe traumatisme şi escoriații, iar C.M.F. a suferit leziuni corporale uşoare, ambii fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Toţi conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a evidențiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Poli Tist

    miercuri, 10.04.2013 at 15:02

    Chiar nu se poate face CATE un SENS GIRATORIU la cele 2 intrari in Oarda de Jos?

  2. maty

    vineri, 06.12.2013 at 14:02

    Fac naveta zilnic la Oarda si de cand s-a mutat intrarea pe la Elit nu s- au pus indicatoare de avertizare , nu este luminata intersectia cei care vin de la Sebes NU toti stiu ca este intrare -iesire din localitate si vin cu viteza , este si o curba urata acolo iar pe langa sosea sunt niste gropi imense pline cu apa. Cand semnalizam ca sa intram in Oarda cei care vin dinspre Alba in spatele nostru, ori ne clacsoneaza ori incearca sa ne depasasca pe partea dreapta unde sunt gropile acelea urate. .Pana nu se intampla o mare tragedie acolo nu se face nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax