Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în zona Kaufland din Alba Iulia. O femeie de 77 de ani a fost rănită

Publicat

O femeie în vârstă de 77 de ani, pasageră într-un automobil a suferit o fractură de umăr, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism. Şoferul acestuia nu a acordat prioritate, la ieşirea din parcarea supermarketului „Kaufland” din Alba Iulia. Autoturismul lovit a fost proiectat într-o maşină parcată pe marginea şoselei, iar apoi a ricoşat într-un stâlp de iluminat, iar conducătoarea acestuia a fost rănită uşor. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 14 ianuarie 2012, la ora 15.36.

R.V. (25 de ani), din comuna Poşaga, nu a acordat prioritate de trecere, la ieşirea din parcarea „Kaufland”, unui autoturism condus de o femeie în vârstă de 50 de ani, din Alba Iulia şi a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autoturism parcat pe marginea şoselei, după care a ricoşat într-un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 77 de ani, pasageră pe locul din dreapta spate al celui de-al doilea autoturism, a suferit o fractură de umăr, iar conducătoarea autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferului, R.V., i s-au întocmit actele premergătoare cercetării pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax