Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident în zona „Mercur” din Alba Iulia. Un biciclist a fost rănit după ce şoferul unei maşini i-a deschis uşa în faţă

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi după-masa, în cartierul Cetate din Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluţiei, zona „Mercur”. Un bărbat de aproximativ 50 de ani care circula pe bicicletă a ajuns la spital, după ce şoferul unei maşini parcate i-a deschis uşa în faţă.

Din primele informaţii, biclistul ar fi suferit o fractură la un picior. Şoferul care a deschis uşa autoturismului fără să se asigure se afla staţionat cu un Opel, pe carosabil.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 16.08.2012, ora 18.15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Bulevardul Revoluției 1989, din municipiul Alba Iulia, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că D.C. (33 de ani) din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce se afla la volanul autoturismului, oprit pe partea carosabilă, nu s-a asigurat corespunzator la deschiderea portierei din partea stânga față și l-a acroșat pe O.M., de 58 de ani din municipiul Alba Iulia, care se deplasa pe bicicletă.

În urma producerii evenimentului, O.M. a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng, rămânând internat în spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dan

    joi, 16.08.2012 at 19:03

    Ca in filmele cu prosti.

  2. alan

    vineri, 17.08.2012 at 06:56

    se vede că bicicleta era echipata regulamentar?pe când piste pentru bicicliști nu benzi vopsite ca în filmele cu proști?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax