Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident într-o localitate de lângă Blaj, provocat de un bărbat care s-a urcat beat la volanul unui tractor. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat care s-a urcat beat la volanul unui tractor a produs un accident rutier pe raza localității Lunca. Acesta va fi cercetat de polițiști pentru două infracțiuni la codul rutier. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 mai 2023, în jurul orei 15,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pe raza localității Lunca unde s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a rezultat că, la intersecția DN 14 B cu DJ 141 C, un bărbat de 44 de ani, din Micăsasa, județul Sibiu, în timp ce conducea un tractor, nu ar fi acordat prioritate unei autoutilitare condusă de un bărbat de 77 de ani, din municipiul Sibiu, intrând în coliziune cu aceasta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că bărbatul care a condus tractorul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax