Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE| Accident în Cheile Vălișoarei. O mașină s-a izbit de o stâncă și s-a răsturnat în afara şoselei. Șoferul a ajuns la spital

Publicat

Vineri seara, pe DJ 107M, între Aiud şi Vălișoara, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto a fost transportat la spitalul municipal din Aiud.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, șoferul, care conducea autoturismul marca Skoda Fabia se deplasa în direcția Vălișoara – Aiud, iar într-o curbă a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara carosabilului. Bărbatul era singur în mașină.

În urma impactului, șoferul a fost transportat la spitalul din Aiud, în stare conștientă, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Șoferul autoturismului Skoda Fabia, V.T, în vârstă de 56 de ani din Alba Iulia (Micești) a pierdut controlul volanului într-o curbă,  s-a lovit cu mașina de o stâncă și apoi s-a răsturnat în afara carosabilului.  Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud, unde a fost diagnosticat cu contuzie coloană dorso-lombară. Șoferul a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, la ora 17.07,  Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112, cu privire  la faptul ca pe DJ 107 M Livezile – Rimetea, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că V.T., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 M Rimetea  – Aiud, la km. 56, pe un sector de drum în curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu o stâncă.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit o contuzie de coloană, rămânând internat în spitalul din Aiud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax