Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT între Alba Iulia și Teleac. Un biciclist de 73 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină cu oglinda

Publicat

politie noaptea

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din Alba Iulia a ajuns la spital marți noaptea după ce a fost lovit cu oglinda de o mașină, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe DJ 107, între Alba Iulia și Teleac. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 august 2023, în jurul orei 23.00, un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe DJ 107, în direcția Alba Iulia- Teleac, ar fi fost acroșat, cu oglinda din partea dreaptă, de un autoturism care circula în aceeași direcție și era condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Ciugud.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, de către conducătorul auto, ulterior fiind anunțată poliția.

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax