Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Accident între două autoturisme, la Bistra. Patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului

Publicat

Un accident s-a produs duminică după-amiază în Apuseni, informează reprezentanții ISU Alba.

Două mașini au fost implicate, în care se aflau 5 oameni. 4 dintre ei au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transferate la CPU Câmpeni. Traficul în zonă a fost oprit, potrivit IPJ Alba. 

Stația de pompieri Câmpeni intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe raza localității Bistra, pe DN75, au transmis reprezentanții ISU, imediat după producerea lui.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme. Inițial, ISU a transmis că este posibil ca o persoană să fi rămas încarcerată. Informația a fost ulterior corectată.

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe autoutilitare de salvare, inclusiv două ambulanțe.

UPDATE: Reprezentanții ISU au adus noi precizări, după ce forțele au ajuns la locul solicitării.

În accident sunt implicate 2 autoturisme în care se aflau 5 persoane. Toți participanții la trafic sunt conștienți și au reușit să iasă din mașini.

La momentul de față, 4 dintre cei 5 participanți la trafic primesc îngrijiri medicale, la locul producerii evenimentului, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Precizările Poliției, după accidentul de la Bistra

La data de 18 decembrie 2022, în jurul orei 14,30, o tânără de 20 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, pe raza localității Bistra, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj.

În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism precum și o femeie de 45 de ani și un bărbat de 39 de ani, din Turda, pasageri în autoturismul condus de aceasta dar și o femeie de 37 de ani, din municipiul Cluj Napoca, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax