Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident între un TIR și o autoutilitară, pe DN1, pe raza localității Mirăslău. Un bărbat a fost rănit

Publicat

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN1, pe raza localității Mirăslău. Un bărbat a ajuns la spital după ce a acroșat cu autoutilitara pe care o conducea, un TIR.

Potrivit polițiștilor, TIR-ul care circula regulamentar a acroșat autoutilitara după ce șoferul acesteia nu s-a asigurat la punerea în mișcare a mașinii de mare tonaj de pe loc. Din fericire, șoferul autoutilitarei, un cetățean domiciliat în București, nu a suferit răni care să îi pune în pericol viața, dar a fost transportat pentru îngrijiri la Spitalul din Aiud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 8.10.2012, ora 3.57, pe DN 1, km 416+040 metri, pe raza localităţii Miraslău, J.P.A., cetăţean polonez, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă în direcţia Turda – Alba Iulia, de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, intrând în coliziune cu aceasta. În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax