Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident între un tractor şi o autoutilitară, la Ciugud. Unul dintre şoferi avea 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

Un bărbat de 49 de ani din Ciugud, ameţit bine de aburii alcoolului, a intrat cu tractorul într-o autoutilitară, miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00. S-a ales cu dosar penal.

Deplasaţi la locul accidentului, poliţiştii a constatat că D.N.P (49 de ani) din Ciugud, în timp ce conducea tractorul, a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de M.H.I. (38 de ani), din Alba Iulia.

Şoferul tractorului emana miros de alcool, astfel că poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.A fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax