Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT între Zlatna și Alba Iulia. Un șofer de 33 de ani din Almașu Mare s-a răsturnat cu mașina, după ce a pierdut controlul volanului, într-o curbă

Publicat

masina rasturnata Un accident rutier a avut loc marți, între Zlatna și Alba Iulia. Un șofer de 33 de ani din comuna Almașu Mare, aflat la volanul unui mașini, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara carosabilului. Ca urmare a accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni în zona pieptului, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia, însă nu a rămas internat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 aprilie, în jurul orelor 18.00, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74 s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că C.E.C., de 33 de ani, din comuna Almaşu Mare, în timp ce a conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a suferit leziuni în zona pieptului şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia însă nu a rămas internat.

Pasagere în autoturism erau alte două persoane care nu au suferit leziuni.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax