Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Abrud: Adolescent de 15 ani, acroşat de un autoturism condus de o femeie. Minorul a ajuns la spital

Publicat

politie masina sirena luminiUn minor în vârstă de 15 ani a fost rănit, luni seara, într-un accident petrecut la Abrud. O şoferiţă nu l-a observat în timp ce circula pe partea carosabilă. Adolescentul a ajuns la spitalul din Alba Iulia, având mai multe leziuni.

Accidentul a fost anunţat la poliţie în jurul orei 21.06. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că Ş.A.I. (38 de ani) din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii, l-a surprins pe un minor de 15 ani, care circula, în aceeaşi direcţie, pe partea carosabilă.

În urma accidentului, minorul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă pietonilor:

Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față!

Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.

Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!

Traversați numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colț de strada! Nu traversați prin fața sau spatele autovehiculelor oprite!

La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax