Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Aiud: Două persoane rănite după ce un șofer nu a dat prioritate

Publicat

smurd politie accident

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în weekend la Aiud. Șoferul unui autoturism, un tânăr din județul Sibiu, nu a dat prioritate și a intrat în coliziune cu altă mașină.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 28 septembrie, în jurul orei 14.30, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Galeș, județul Sibiu, în timp ce a condus un autoturism pe strada Transilvaniei din Aiud, pe direcția Turda – Teiuș, nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului de mers spre stânga unui alt autoturism, care circula din sens opus, condus de un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a două persoane din cel de-al doilea autoturism, respectiv a conducătorului auto și a unui pasager aflat pe locul din dreapta față, fiind transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax