Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Aiud, produs de un tânăr din Iaşi fără permis de conducere şi băut la volan. Evenimentul rutier, soldat cu pagube materiale

Publicat

pol

politia rutiera Un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Iași este cercetat de polițiștii din Aiud, după ce a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce conducea o mașină fără permis și sub influența alcoolului.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă, la ora 1.48, poliţiştii din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Avram Iancu din Aiud, soldat cu pagube materiale.

M.C. (25 de ani) din comuna Gorban, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu o cutie metalică ce aparţine unei societăţi de telefonie.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de M.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax