Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Aiud: Tânăr de 23 de ani sub influenţa alcoolului, acroşat de o autoutilitară. Şoferul a fugit de la locul evenimentului rutier

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un tânăr de 23 de ani din Aiud aflat sub influența aloolului a fost acroșat de o autoutilitară, duminică, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei, un bărbat de 49 de ani din muncipiul Aiud, a părăsit locul accidentului, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală. 

La data de 27 septembrie, în jurul orei 16,15, pe strada Horea din municipiul Aiud, B.A.T., de 23 de ani, din Aiud, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroşat de o autoutilitară al cărui şofer a părăsit locul accidentului.

În urma accidentului, pietonul, care se afla sub influenţa alcoolului, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat pe şoferul autoutilitarei, I.V.D., de 49 de ani, din municipiul Aiud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele să a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax