Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: ACCIDENT la Aiud. Un bărbat care circula pe bicicletă a fost GRAV RĂNIT, după ce a fost acroșat de o mașină

Publicat

accident bicicleta

Un bărbat din Aiud a fost rănit grav și a avut nevoie de resuscitare, luni dimineață în urma unui accident rutier. În timp ce se deplasa pe o bicicletă nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și ar fi fost acroșat de un autoturism.

UPDATE: La data de 30.07.2018, în jurul orei 06.50, pe strada Gării din Aiud, un bărbat de 59 de ani, din Aiud, în timp ce circula pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism taxi ce era condus de un bărbat de 61 de ani, din Aiud.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate.

 

UPDATE 9:30 –  În timp ce circula pe bicicletă, bărbatul de 59 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga și a fost acroșat de un taxi condus de un bărbat de 61 de ani. În urma impactului a suferit leziuni corporale grave.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat din Aiud a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs luni în jurul orei 6:50, pe strada Gării din Aiud.

Se pare că bărbatul circula pe o bicicletă și nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, în acel moment el fiind acroșat de un autoturism.

Când echipa medicală a ajuns la fața locului, bărbatul era inconștient și au fost nevoie de manevre de resuscitare pentru a îi salva viața.

Bărbatul a fost dus la Spitalul din Aiud.

Știre în curs de actualizare.

FOTO: Arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax