Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Aiud: Un şofer beat a lovit cu maşina un alt autoturism, în timp ce conducea cu alcool „la bord”

Publicat

pol

masina politie rutieraUn bărbat de 59 de ani din Aiud a provocat un accident rutier în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. A efectuat o manevră de mers înapoi cu un autoturism şi a lovit altă maşină. S-a ales cu dosar penal.

La data de 12 august, în jurul orei 14.00, poliţiştii rutieri din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, ce s-a produs în apropierea intersecţiei străzilor Ion Creangă cu Sergent Haţegan din oraş.

S.A., de 59 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

Cei doi conducători auto, implicaţi în evenimentul rutier, au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că S.A. era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată în urma testării fiind de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax