Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Alba Iulia. Două persoane rănite, după ce două mașini s-au lovit. Unul dintre șoferi conducea băut

Publicat

politie noaptea

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marți pe Calea Moților din Alba Iulia. Două mașini s-au lovit după ce unul dintre șoferi a pătruns cu mașina pe contrasens. Era băut.

Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei 1.00, pe strada Calea Moților din Alba Iulia, un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Șard – Alba Iulia, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturism, condus de o tânără de 23 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului rutier, ambii conducători auto au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Întrucât șoferul primului autoturism emana miros de halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate și mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax