Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT la Alba Iulia: Femeie acroşată de o maşină, în timp ce traversa şoseaua de centură a oraşului

Publicat

politia accident noaptea Un nou accident s-a petrecut duminică, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. La interval de câteva ore după un impact între două autoturisme, un alt eveniment rutier a fost semnalat, în aceeaşi zonă, în jurul orei 18.15. De data aceasta, o femeie a fost acroşată de un autoturism.

Vezi şi FOTO: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Impact între un Golf şi un Logan

Din primele date, femeia ar fi încercat să traverseze şoseaua de centură, în zona intersecţiei de la trecerea de cale ferată şi drumul spre Drâmbar, moment în care a fost acroşată de un autoturism, cu oglinda.

Femeia a fost rănită uşor şi transportată, în stare de conştienţă, la spital, cu o ambulanţă SMURD. Autoturismul implicat în accident este un Ford de culoare roşie, înmatriculat în Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 8 noiembrie, ora 18,00, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, B.I., de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a surprins-o şi accidentat uşor pe o femeie în vârstă de 54 de ani, din Cugir, care era angajată în traversarea străzii prin loc nepermis.

Atât conducătorul auto cât şi victima accidentului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul şi de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru victima accidentului.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax