Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Alba Iulia: Femeie acroşată de o maşină, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Revoluţiei

Publicat

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost rănită, luni, într-un accident rutier, la Alba Iulia. Traversa strada pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost acroşată de o maşină.

Potrivit IPJ Alba, în 18 decembrie, în jurul orei 17.30, un bărbat de 62 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluţiei,  nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna Ighiu, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată în mod corespunzător, acroşând-o.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a preveni accidentele rutiere în care sunt implicaţi pietonii, Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să reducă viteza de circulaţie şi să manifeste atenţie sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni.

Pietonilor le recomandă să traverseze strada pe marcajul pietonal, iar înainte să se asigure că şoferii au sesizat intenția lor și au oprit pentru a le acorda prioritate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax