Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO ACCIDENT la Alba Iulia. Pieton băut, lovit de o mașină, după ce a traversat strada prin loc nepermis

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 15:40, pe b-dul Republicii din Alba Iulia. Un bărbat care traversa strada prin loc nepermis a fost lovit de o mașină.

UPDATE 4: Potrivit IPJ Alba, la data de 18 mai 2023, în jurul orei 15:20, o tânără de 19 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Alba Iulia, a surprins si accidentat un bărbat de 54 de ani, din Zlatna, care era angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, iar în cazul pietonului, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE 3: Potrivit ISU Alba, a fost asistată medical de catre echipajul SMURD o persoană în vârstă de aprox. 54 ani, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept.

Bărbatul a fost predat ambulanței SAJ, urmând a fi transportat la spital.

UPDATE 2: Accidentul s-a produs în zona intrării într-o stație de carburanți aflată pe b-dul Republicii. La momentul producerii evenimentului rutier, în zonă se circula în coloană, pe ambele sensuri, din cauza lucrărilor la infrastructura rutieră. Un bărbat ar fi traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de un autoturism. În urma impactului, pietonul a ajuns la spital.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia în cooperare cu SAJ Alba intervin pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe Bulevardul Republicii (în zona Dedeman).

Din informațiile primite de la apelant ar fi vorba despre un pieton acroșat de un autoturism.

La fața locului se intervine cu echipaj SMURD și un echipaj SAJ.


Știrea inițială:

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, un pieton care traversa strada prin loc nepermis, a fost acroșat de un autoturism.

La fața locului se deplasează o echipă operativă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate