Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Alba Iulia. Tânără cu dosar penal după ce a acroșat cu mașina o femeie și a părăsit locul faptei

Publicat

politie

O tânără este cercetată penal după ce a acroșat cu mașina o femeie la Alba Iulia și a părăsit locul faptei. Persoana rănită a ajuns la UPU Cluj, iar medicii au sesizat polițiștii.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 17.28, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați cu privire la faptul că, la UPU Cluj s-a prezentat o femeie de 71 de ani, din Sebeș care a declarat că a fost victima unui accident rutier comis la data de 2 iulie, în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma investigațiilor efectuate  de polițiști a rezultat faptul că o tânără de 24 de ani, din Cergău, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers cu spatele și a acroșat o femeie de 71 de ani, din Sebeș. În urma evenimentului, Poliția nu a fost anunțată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax