Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Alba Iulia. Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public

Publicat

politie

Un tânăr aflat sub influența alcoolului a produs accident rutier la Alba Iulia. A ajuns cu mașina în glisiera metalică de pe marginea drumului și apoi într-un stâlp de iluminat public.

Potrivit IPJ Alba, luni, în jurul orei 23.15, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și FOTO: ACCIDENT MORTAL într-o comună din Alba. O fetiță care se deplasa pe bicicletă A DECEDAT după ce a fost lovită de o mașină

Bărbatul, în timp ce conducea autoturismul ar fi avut alte preocupări de natură a-i distrage atenția și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă partea carosabilă de acostament, avariind și un stâlp de iluminat public.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față e conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax